Ik was op zoek gegaan naar een webshop die ledlampen aanbiedt tegen een scherpe prijs. Ik wilde mijn woonkamer en keuken namelijk een unieke en moderne uitstraling geven. Ik ging op het internet op zoek naar een webshop die kwaliteit led lampen aanbiedt tegen een scherpe prijs. Ik zocht ook naar meer informatie en naar een eventuele besparingscalculator over wat het nou precies scheelt om over te gaan op led lampen.

besparingscalculator

Informatie op Letsleds

Ik kwam nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken uit op de website van Letsleds. Op de website staat erg veel informatie over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze bieden onder andere een erg ruim assortiment aan dus je hebt erg veel keuze. Ook is er een besparingscalculator op de website te vinden zodat je er achter komt wat het nou precies scheelt om over te gaan op led lampen in plaats van spaarlampen. Nadat ik de informatie had gelezen over led lampen en over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft besloot ik om over te gaan tot een aankoop van een aantal led lampen. Ik had mijn bestelling voor 17.00 uur geplaatst en mijn producten waren de volgende dag al geleverd.