Ik heb onlangs een woning gekocht waar de badkamer er erg slecht van uitzag. Ik zocht daarom een bedrijf voor betegeling met lage prijzen en die beschikt over een showroom.Ik vond het bedrijf Tegelmaxx op internet en ik wilde meer over Tegelmaxx weten waardoor ik een kijkje nam op de website van het bedrijf. Op de website was te vinden dat het bedrijf sinds 2005 gevestigd in Hengelo. Ze beschikken over een relatieve grote showroom en ze hanteren lage prijzen

Website

Op de website was aardig veel informatie te vinden over het bedrijf en waar ze voor staan. Ik vond de informatie die op de website stond erg interessant. Er was ook een kopje te vinden met inspiratie waar een aantal foto’s te vinden waren van erg mooie badkamers.

Bezoek aan de winkel

Ik had wel een klein beetje een idee over de betegeling voor mij badkamer door de inspiratie die op de website te vinden was maar ik had nog niet helemaal een keuze gemaakt. Ik werd  erg vriendelijk en uitgebreid geholpen met het maken van een keuze. Het bedrijf beschikte ook over een snelle levering en lage prijzen waarom natuurlijk erg aantrekkelijk werd om hier de tegels voor mijn badkamer te kopen. Na erg goede hulp had ik een keuze gemaakt en de tegels waren ook erg snel geleverd.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.