De website van The boxspringstore ziet er erg overzichtelijk en mooi uit. Er is veel informatie op te vinden. Zo kunt u alle voordelen van een boxspring lezen, verschillende soorten boxsprings bekijken, alle matrassen bekijken en u vindt tips voor een goede nachtrust. Alles wat u over boxsprings wilt weten is te vinden op de website van The boxspringstore. Naast een website heeft The boxspringstore ook een showroom, gevestigd in Eindhoven. Zo kunt u in het echt alle type boxsprings bewonderen. De medewerkers leggen u alles uit over de verschillen tussen de boxsprings en beantwoorden al uw vragen. Meer informatie kunt u vinden op de website van The boxspringstore.

 

Persoonlijke ervaring met boxspring

Voor in mijn nieuwe huis was ik op zoek naar een goed bed. Op de website van The boxspringstore kwam ik een erg groot assortiment tegen van verschillende soorten boxsprings. Op de website las ik dat er een showroom was, dus ik besloot deze te bezoeken. Eenmaal bij de showroom van The boxspringstore in Eindhoven aangekomen werd ik hartelijk ontvangen. Een medewerker heeft mij een rondleiding gegeven door de showroom en liet mij verschillende soorten boxsprings zien en uittesten. Ook beantwoordde hij al mijn vragen duidelijk en hield hij rekening met mijn mening. Met hulp van de medewerker heb ik uiteindelijk de boxspring Eastborn Energie gekocht. Ik ben erg blij met deze boxspring, het geeft mij een goede nachtrust en hij ligt uitstekend. Ik ben the Boxspringstore erg dankbaar voor de goede service die zij mij hebben gegeven.

Is dit bedrijf aan te raden?

Ik raad dit bedrijf zeker aan, de website is erg overzichtelijk en er staat nuttige informatie op. De showroom van The boxspringstore is erg mooi en de medewerkers zijn erg klantvriendelijk. Voor meer informatie over dit bedrijf kunt u de website bezoeken of langs de showroom gaan van The boxspringstore.

Meer weten over boxsprings? Kijk dan hier.