Gusto-CasaEen goede aankoopmakelaar is super belangrijk. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je niet te veel betaald voor een woning. Ook zorgen zij ervoor dat er een bouwkundig rapport wordt uitgebracht, mochten zij twijfelen. Ik ben daarom gaan kijken op Google onder ”aankoopmakelaar Utrecht” en kwam terecht bij Gusto Casa. Zij beschikken over een uitgebreide dienstverlening. Zo doen zij het volgende:

  • Aankoopmakelaar
  • NWWI taxatierapporten
  • Huizen verkopen
  • Advies

Vooral het laatste is enorm belangrijk, omdat het om veel geld gaat. Gelukkig heeft Lindy veel ervaring in de makelaardij branche. Zij weet namelijk precies waar je op moet letten bij het kopen van een woning. Als je opzoek bent naar een goede aankoopmakelaar in Utrecht is Gusto Casa ook echt een aanrader!

Waar moet je op letten bij het kopen van een huis?

Een goede aankoopmakelaar in Utrecht weet dat als geen ander. Je moet namelijk letten op lekkages, vochtigheid, etc. Het is daarom handig en misschien zelfs zelfstandig om een professioneel bedrijf in handen te nemen. Je betaald dan altijd een nette prijs voor een woning, weet de status van de woning en je bent verzekerd van een nette afhandeling. Tip:Ā aankoopmakelaar Utrecht!