makelaarsBij Heezen & Jansen helpen wij u met het vinden van het juiste huis of het verkopen van uw huidige huis. Wij zijn een ervaren makelaar Lent met kennis en ervaring. Onze winkel zit gevestigd in het dorp Elst, provincie Gelderland. Elst ligt tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen. Sinds 2008 zijn zij een niet meer te missen makelaar Lent. Toen de makelaardij werd opgericht door Bram Heezen en Paul Jansen zat de huizenmarkt in een dip. Ondanks dat, groeien zij nog elk jaar.

Ook als makelaar Lent actief

Wij zijn als makelaardij begonnen in Elst. Tegenwoordig helpen wij mensen rondom de gehele omgeving. Wij hebben huizen verkocht rond de steden en dorpen in de regio van de Betuwe, Lingewaard, Arnhem en Nijmegen. Na jarenlange ervaring in deze buurt boeken wij goede verkoopresultaten en hebben wij uitstekende communicatie met de klanten in Lent.

Het beste resultaat behalen

Ons professionele team bestaat uit drie personen. Bram Heezen en Paul Jansen zijn de eigenaar van het bedrijf en zijn makelaar en taxateur. Ook hebben zij Jara, hun onmisbare secretaresse. Bram Heezen heeft 15 jaar ervaring met de verkoop van huizen en Paul Jansen zelfs 26 jaar. Zij zijn echte experts als het gaat om het ondersteunen van mensen binnen de aan- en verkoop van hun huis. Bent u opzoek naar een gedreven maar goede makelaar Lent? Neem contact op met Heezen & Jansen voor een vrijblijvend gesprek. Hier kunt u er achter komen of zij dé makelaar zijn voor u!